Tegenwoordig zijn er voor veel dingen oplossingen en zo bieden wij ook de oplossing voor een volle mannelijke baard. Heeft u altijd al een vollere baard gewild, maar is het na jaren proberen niet gelukt dan kunt u enkel met een baardtransplantatie het gewenste resultaat krijgen!

Wat is een baardtransplantatie?

Nog niet voor velen is de term baardtransplantatie bekend, bij deze term komen dan ook veel vragen, als waar je het haar vandaan haalt en of de baard wel vol wordt. Een baardtransplantatie is een cosmetische ingreep waarbij er net als een gewone haartransplantatie haar van het donorgebied (meestal de haarkrans) wordt gehaald en in de gewenste plek wordt geplaatst. Techniek die bij de baardtransplantatie wordt gebruikt is de FUE-methode. 

15 weetjes over een baardtransplantatie

Baardtransplantatie op jonge leeftijd kan nadelig zijn, omdat de baardgroei nog op gang is. De eerste wasbeurt is op dag 2 en wordt in de kliniek verricht. Bij een baardtransplantatie hoeft de baard niet geschoren te worden. Een baardtransplantatie kan vergoed worden door de verzekering als er sprake is van eventuele brandwonden of andere letsel. Voor meer informatie wordt u verzocht uw verzekeraar te contacteren.  Na ongeveer 3-4 maanden zult u de eerste resultaten zien. Het donorgebied is de haarkrans, maar als het haar bij de haarkrans kwalitatief niet goed genoeg is voor de transplantatie, wordt er overwogen voor een ander donorgebied.   De wond bij een baardtransplantatie kan branderig aanvoelen. Naast een baardtransplantatie is ook een snor-transplantatie mogelijk De getransplanteerde grafts (haarzakjes) blijven uw leven lang haartjes produceren. Na 6 maanden mag u de getransplanteerde baard en of-snorharen scheren. De grafts bij een snor- en baardtransplantatie ligt tussen de 50 tot 1500. Een baardtransplantatie kan 1-1,5 uur of vier tot zes uur duren (afhankelijk van het aantal grafts)  De getransplanteerde haren hebben een snellere haargroei. Baardtransplantatie wordt onder een plaatselijke anaesthesia (verdoving) gedaan. Eindresultaat is na 13 maanden ongeveer zichtbaar.

Voor meer content van Istanbulhair volg ons op Instagram!

Voorbeeld Call To Action koptekst

Voeg een sterke one liner toe die de header hierboven ondersteunt en de gebruikers een reden geeft om op de knop eronder te klikken.

Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *