BAARD TRANSPLANTATIE

WAT IS EEN BAARD TRANSPLANTATIE

Kaalheid bij mannen kan ook voorkomen in het gezicht. Heb jij last van kale plekken in je baard, door bijvoorbeeld haaruitval? Of heb je weinig baardgroei en wil je een vollere baard en / of snor? Dan is een baardtransplantatie iets voor u! Bij een baardtransplantatie wordt gebruik gemaakt van donorhaar dat zich bevindt aan de achterkant van het hoofd. Deze haartransplantatie methode werkt met de FUE haartransplantatie. De Grafts worden dus één voor één uit het donorgebied verwijderd. Deze Grafts kunnen worden gebruikt om de baardstreek mee op te vullen. Deze methode wordt de FUE methode genoemd dit wordt ook gebruikt bij haartransplantatie.

WAAROM BIJ ISTANBULHAIR UW BEHANDELING LATEN DOEN

Istanbulhair focust zich erg op u als klant, wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Om te zorgen dat het resultaat uiterst eruit komt, krijgt u per direct na de behandeling nazorg. Niet iedere methode past bij ieder individueel, daarom kijken wij bij Istanbulhair samen naar welke methode het beste bij u past. U kunt een gesprek maken met onze consult voor een gratis haarscan.

ONZE WERKWIJZE

STAP 1: Consult

De baard transplantatie is een serieus proces met exacte details. Deze procedure kan plaats nemen in één sessie of het kan ook in meer sessies plaats nemen, dat ligt aan op welke plek het wordt gedaan en hoeveel er moet worden gedaan. Daarom heeft u eerst een afspraak met onze consult om samen te kijken wat wij voor u kunne betekenen.

STAP 2: Operatie

Vergelijkbaar aan de haar transplantatie, is de baard transplantatie ook uitgevoerd met het gebruiken van lokale anaesthesia. Door dit is er geen pijn tijdens de operatie. Met de FUE methode worden haarwortels genomen van de haarkroon of een andere donor plek en gecodeerd met behulp van zijn genetische structuur. Het heeft een natuurlijke uitstraling omdat het van de persoon zijn eigen hoofd wordt genomen. En het heeft ook een permanente baard vorm.

STAP 3: Plaatsen en Herstel

Het proces kan van 1-1,5 tot 5-6 uur duren, dat ligt aan op welke plaats de baard transplantatie plaatsvindt en hoeveel er wordt getransplanteerd. Uw huid moet eerst herstellen van de ingreep.  Wij zorgen ervoor dat u de juister medicatie krijgt, en u kunt altijd nog contact met ons opnemen.

STAP 4: Resultaat en Nazorg

Na ongeveer 3 tot 4 maanden zullen de eerste resultaten van uw baardtransplantatie merkbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat zal na 12 tot 13 maanden volledig zichtbaar worden. Na 3-7 maanden beginnen de haren goed te groeien en wordt het resultaat zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is na 12 maanden het best te zien. De haren die getransplanteerd zijn, zullen onder ideale condities gedurende je hele leven haar blijven produceren.

WAT IS HET VOORDEEL VAN BAARD TRANSPLANTATIE

Een baardtransplantatie is veilig, vrijwel pijnloos, kost weinig tijd en je herstelt snel. Je ziet geen sporen van de baardtransplantatie in je gezicht, óók niet als je na de herstelde baardgroei de baard afscheert of millimetert.

Geen haarverlies, het donorgebied blijft behouden

Maximale dichtheid , geen zichtbare littekens en een natuurlijke uitstraling met blijvend resultaat.

Snelle genezing door minuscule wondjes dmw saphire blade techniek en zeer geringe herstelperiode

BEKIJK DE VIDEO

Abonneer op ons kanaal en bekijk al onze video’s voor meer informatie over onze behandelingen! Zoals de ervaringen van onze klanten.

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE BAARD TRANSPLANTATIE

Wat zijn de risico’s van een gezichtshaartransplantatie?

Een gezichtshaartransplantatie is een zeer veilige procedure. Sommige zwellingen en blauwe plekken kunnen zich gedurende de eerste week na de ingreep ontwikkelen. Er kan wat pijn of ongemak zijn met betrekking tot injecties om het gebied te verdoven, maar de procedure zelf is pijnloos. Nadat de verdoving is uitgewerkt, is napijn mogelijk. De wond kan branderig aanvoelen, zoals een schaafwond.

Wat is het uiterlijke resultaat dat ik mag verwachten bij gezichtshaartransplantatie?

Het resultaat van gezichtshaartransplantatie is volledig afhankelijk van het type haar dat de patiënt heeft in het donorgebied. Graag leggen wij dit uit met een voorbeeld. Indien patiënt op het gezicht van nature dun, stijl haar heeft terwijl het donorgebied vooral uit dikker, krullend haar bestaat dan zullen de geïmplanteerde haarzakjes op het gezicht ook dik en krullend zijn.

Waarom wordt een gezichtshaartransplantatie uitgevoerd met enkel de DHI methode?

 • De DHI Implanter maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren, dus zonder vooraf gemaakte incisies in de ontvangende zone. Dit betekent minimale schade aan de huid en een sneller herstel.
 • Het gebruik van de DHI Implanter garandeert volledige controle en veiligheid over de diepte, richting en hoek van de geïmplanteerde haarzakjes.
 • Toepassing van de DHI techniek zorgt er voor dat er bijna géén sprake is van bloeding tijdens het implantatieproces.
 • Dankzij de DHI methode is het mogelijk om 50-55 haarzakjes te implanteren per cm2, dit terwijl bij de Micro FUE methode het er 40-45 per cm2 zijn.

Hoeveel dagen na de ingreep mag ik mijn baard weer scheren?

De getransplanteerde haren komen van een gebied waar de haargroei sneller is. Om deze reden zult u tijdens het genezingsproces regelmatig de getransplanteerde haren moeten bijknippen met een schaar. Dit door het verschil in groeisnelheid en om visueel gezien een gelijke lengte te bewaken. Na 6-12 maanden passen de getransplanteerde haren zich aan de omgeving aan en merkt u geen verschil meer met uw eerdere baard- en snorharen.

Het scheren van uw baard- en snorharen (die zijn getransplanteerd) is na 6 maanden weer mogelijk. In de periode daarvoor bestaat er een kans dat u de haarzakjes beschadigt.

Wat zal de kwaliteit van mijn baard zijn na een gezichtshaartransplantatie?

De kwaliteit van uw baard en baardgroei is afhankelijk van de baardverzorging die u verricht na de behandeling. Indien u kwalitatieve verzorgingsproducten gebruikt nadat het herstel van de behandeling heeft plaatsgevonden, zult u meer optimale groei en een gezonde glans creëren. Daarbij kunt u zelf keuzes maken tussen de verzorgingsproducten die op de markt beschikbaar zijn.

Hoe lang duurt een gezichtshaartransplantatie?

Dat is afhankelijk van het aantal grafts wat u nodig heeft. Gemiddeld duurt de ingreep 4-6 uur.

Moet ik op nacontrole komen na een gezichtshaartransplantatie?

Wij maken met u een afspraak voor de eerste wasbeurt. De eerste keer wassen van het behandelend en donorgebied doen wij samen in de kliniek. Dat gebeurt op dag 2 na de ingreep. Vervolgens zien wij u na 1 maand, 6 maanden en 12 maanden voor controle graag terug. Na 12 maanden is het eindresultaat zichtbaar.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

DE MENINGEN VAN ONZEKLANTEN

 • 5 star review  Na me eerste PRP-Behandeling, meteen resultaat. Hartstikke tevreden over de PRP, professionele service en vooral de klantenvriendelijkheid. Zeker een aanrader !

  thumb Rizwan A.D

  5 star review  Professional and knowledgeable staff, clean clinic, pleasant reception, Shay is open to all your questions and you will receive clear explanations. In short, a pleasant and unique experience. I would highly recommend ISTANBUL HAIR to anyone considering a hair transplant in the future.

  thumb Rachel Donk

  5 star review  Super kliniek, personeel is zeer vriendelijk en service is uitstekend. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen !!

  thumb akash Jhamai
 • 5 star review  Ik heb mijn Haarlijn laten doen en het is perfect uitgekomen

  thumb Shaquille Ghazi

  5 star review  Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen, hele goeie service ben zeer tevreden met de resultaten!

  thumb Zoë Christiaans

  4 star review  Ik heb mijn lippen laten doen, en ze zien er natuurlijk uit. Geweldig services!

  thumb Ras A
 • 4 star review  Afspraak maken duurde wat langer maar toen ik na een tijdje aan de beurt was, kreeg ik de beste service. Ik ben heel tevreden met mijn haar

  thumb Mathijs Van rijthoven

  5 star review  Top service! De behandeling verliep goed en ik ben er erg tevreden mee.

  thumb Gylianto Monadjat

  5 star review  Perfecte service, en uitstekende behandelingsplan!

  thumb Rafael Setho