DHI HAARTRANSPLANTATIE

DHIHAARTRANSPLANTATIE

WAT IS EEN DHI HAARTRANSPLANTATIE

Heeft u last van haarverlies of kaalheid? Wilt u daar iets aan doen, maar wilt u zich niet kaal scheren. Dan hebben wij een oplossing voor u!

De DHI (directe haar implantatie) methode is bedoeld voor vrouwen en mannen die hun hoofd niet kaal willen scheren maar alsnog een haar transplantatie willen doen.

De operatie gaat ongeveer het zelfde als bij de FUE methode, alleen wordt u haar niet kaal geschoren en wordt er gebruik  gemaakt van een speciaal implantatieapparaat, de DHI Implanter. Dit apparaat maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren, dus zonder vooraf gemaakte incisies of kanalen in de ontvangende zone.

WAAROM BIJ ISTANBULHAIR UW BEHANDELING LATEN DOEN

Istanbul hair focust zich erg op u als klant., wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Daarom zorgen wij bij Istanbulhair voor elke patiënt een gratis hair scan. En wij zorgen uiteraard ook voor de juiste nazorg, zodat we voor het beste eind resultaat kunnen zorgen!

ONZE WERKWIJZE

STAP 1: Aftekenen

De operatie gaat als volgt. Een medisch team onder leiding van een Nederlands BIG geregistreerd arts. We gaan eerst in overleg met u over welke vorm u wilt hebben en dan tekenen we de gewenste vorm af.

STAP 2: Verdoving

Een DHI-haartransplantatie wordt altijd onder lokale anaesthesia uitgevoerd,  waardoor u tijdens de operatie geen pijn zult voelen. Na de ingreep kan tijdelijk lichte napijn ontstaan.

STAP 3: Verzamelen van de follikels

de Grafts worden uit het veilige donorgebied verwijderd. Door jarenlange ervaring weten onze artsen een voor uw zo optimaal mogelijk donorgebied te selecteren. Wij selecteren alleen de Grafts van de beste kwaliteit die voor de rest van uw leven niet meer zullen uitvallen.

STAP 4: Implanteren van crafts

Vervolgens worden de micro incisies gemaakt in het ontvangstgebied waarin de haren worden geplaatst. na het maken van de incisies in het ontvangstgebied worden de Grafts teruggeplaatst.

STAP 5: Resultaat

Doordat we bij de DHI haartransplantatie uw haar scheren is er geen bewijs van de operatie zichtbaar sinds u bestaande haar de kale plekken bedekken. Wij zorgen voor het beste resultaat door de voor de juiste nazorg te zorgen en de juiste medicatie aan te bevelen.

WAT IS HET VOORDEEL VAN DHI

De DHI Implanter maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren, dus zonder vooraf gemaakte incisies in de ontvangende zone. Het voordeel hiervan is dat er bijna géén sprake is van bloeding tijdens het implantatieproces.

Het is niet nodig om te scheren wanneer wordt gekozen voor de DHI, alleen het donorgebied wordt bijgesneden. Bij Micro FUE haartransplantatie moet de hele hoofdhuid worden geschoren vooraf aan de ingreep.

Behandeling in een dag. Dankzij de DHI methode is het mogelijk om 50-55 haarzakjes te implanteren per cm2, dit terwijl bij de Micro FUE methode het er 40-45 per cm2 zijn.

Het gebruik van de DHI Implanter en het niet hoeven maken van incisies in de ontvangende zones, minimaliseert de schade aan de hoofdhuid. Het herstelproces is daarom sneller bij de DHI methode vergeleken met de Micro FUE.

BEKIJK DE VIDEO

Abonneer op ons kanaal en bekijk al onze video’s voor meer informatie over onze behandelingen! Zoals de ervaringen van onze klanten.

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE DHI METHODE

Wat zijn de voordelen van de DHI methode?

Direct Hair Implantatie (DHI) zorgt voor een natuurlijke look en de maximale haardichtheid. De kans op littekens in het ontvangende gebied is minimaal bij DHI, omdat er geen kanalen hoeven te worden gemaakt. Tevens is er geen bloeding in de implantatiefase. Het risico van korstvorming is daarom ook erg laag. Door minder beschadiging van de hoofdhuid, is het herstel sneller bij de DHI-techniek.

Wat zijn de nadelen van de DHI methode?

De DHI methode heeft als belangrijkste nadeel dat de ingreep langer duurt, waardoor er tijdens één sessie maximaal 3000 Grafts kunnen worden getransplanteerd. Terwijl bij de FUE methode het maximum 4500 Grafts is.

Kan de DHI haartransplantatie bij iedere patiënt worden toegepast?

Indien de patiënt eerder één of meerdere keren elders een FUE behandeling heeft gehad, kan de DHI methode niet meer worden toegepast in het gebied die eerder is behandeld omdat de slagingskans van de behandeling aanzienlijk afneemt. Indien patiënt uitdrukkelijk de keuze maakt voor de DHI methode en de lage slagingskans accepteert, vervalt de garantie regeling volledig. Bovendien kan er tijdens de ingreep besloten worden om alsnog af te wijken van de DHI methode en kan er worden overgestapt naar de FUE methode. De reden hiervoor is dat een eerder behandeld gebied met de FUE methode, niet meer soepel genoeg is en de geoogste Grafts niet méér kunnen worden geïmplanteerd in de huid met de DHI Implanteer.

Is de DHI methode geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

De DHI methode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De geschiktheid voor een haartransplantatie wordt beoordeeld op basis van medische factoren en de kwaliteit van uw donorgebied. Uw geslacht heeft daar geen invloed op.

De DHI methode is voor vrouwen zeer geschikt, gezien de haren niet geschoren hoeft te worden. Enkel het donorgebied wordt bijgeknipt om de Grafts te kunnen selecteren en er uit te kunnen halen.

Ik heb last van eczeem of heb problemen met mijn huid, kan ik behandeld worden met de DHI methode?

Indien uw problemen en/of aandoening onder controle is, kan er behandeld worden. Tijdens het consult kan onze dermatoloog een beoordeling geven van uw huid(aandoening). Op basis daarvan kan er een behandelplan worden opgesteld.

Hoe lang duurt een DHI haartransplantatie?

De duur van de DHI procedure is afhankelijk van de hoeveelheid haarzakjes die u nodig heeft en de mate van haarverlies. Een patiënt met een kleine hoeveelheid haarverlies kan slechts een korte sessie nodig hebben die ongeveer 3-4 uur duurt, terwijl voor 3000 Grafts u dient te rekenen op ongeveer 6 uur.

Wanneer kan ik na een DHI haartransplantatie mijn haren laten verven?

8 weken na de behandeling kunt u uw haren weer laten verven.

Krijg ik een litteken na een DHI haartransplantatie en wat voor complicaties kunnen er ontstaan?

Krab niet aan het behandelde en het donorgebied, zeker niet in de eerste maand na de haartransplantatie. Dit vertraagt het genezingsproces, veroorzaakt littekens en nieuwe haargroei is dan niet meer mogelijk op die plek.

Complicaties komen weinig voor bij een haartransplantatie. Mogelijke complicaties zijn:

 • Een infectie. U krijgt adviezen om de kans daarop zo klein mogelijk te houden. Een infectie komt dan ook nauwelijks voor.
 • Een allergische reactie op de plaatselijke verdoving. Dit komt bijna nooit voor.
 • Een ‘doof’ gevoel in het gebied waar de haren zijn verwijderd. Dit is vervelend, maar kan geen kwaad. Het gaat na een paar weken vanzelf over.
 • Zwelling van het voorhoofd. Dit kan vooral gebeuren als er haren zijn getransplanteerd naar de voorkant van het hoofd. Soms zwelt het gezicht ook op. De zwelling wordt na een paar dagen vanzelf minder.
 • Ingegroeide haren. Dit gaat vanzelf over.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

DE MENINGEN VAN ONZEKLANTEN

 • 5 star review  Goeie kliniek! De haartransplantatie kon binnen een maand uitgevoerd worden, nu week later en aan het herstellen wachten op het resultaat. Qua prijs/kwaliteits verhouding top!

  thumb Jelle B

  5 star review  Na me eerste PRP-Behandeling, meteen resultaat. Hartstikke tevreden over de PRP, professionele service en vooral de klantenvriendelijkheid. Zeker een aanrader !

  thumb Rizwan A.D

  5 star review  Professional and knowledgeable staff, clean clinic, pleasant reception, Shay is open to all your questions and you will receive clear explanations. In short, a pleasant and unique experience. I would highly recommend ISTANBUL HAIR to anyone considering a hair transplant in the future.

  thumb Rachel Donk
 • 5 star review  Super kliniek, personeel is zeer vriendelijk en service is uitstekend. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen !!

  thumb akash Jhamai

  5 star review  Ik heb mijn Haarlijn laten doen en het is perfect uitgekomen

  thumb Shaquille Ghazi

  5 star review  Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen, hele goeie service ben zeer tevreden met de resultaten!

  thumb Zoë Christiaans
 • 4 star review  Ik heb mijn lippen laten doen, en ze zien er natuurlijk uit. Geweldig services!

  thumb Ras A

  4 star review  Afspraak maken duurde wat langer maar toen ik na een tijdje aan de beurt was, kreeg ik de beste service. Ik ben heel tevreden met mijn haar

  thumb Mathijs Van rijthoven

  5 star review  Top service! De behandeling verliep goed en ik ben er erg tevreden mee.

  thumb Gylianto Monadjat