Fillers & botox

Wat zijn fillers?

Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet bij de volgende behandelingen:

 • Vullen van rimpelsen oneffenheden
 • Volumeherstel van het gezicht
 • Volume & contour van de lippen aanpassen

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen.

Er zijn verschillende merken en concentraties hyaluronzuur beschikbaar. Afhankelijk van de diepte van de rimpel of voor het creëren van volume, wordt gekozen voor het juiste product.

Wat kan ik verwachten van het resultaat?
Na de bahendling ziet u al vrijwel het resultaat en is daarbij direct zichtbaar. De behandleingen voor fillers zijn vrijwel pijnloos. De fillers laten uw huid steviger aanvoelen en verbeterd de geichtsvorm. Met de fillers kunt lijntjes, rimpels of diepe plooien minderzcihtbaar maken of weg werken. Ook is het mogelijk om met fillers dunne lippen voller te maken en de monhoeken te liften.

5d66aa29d503d

Wat is botox?

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie clostridium botulinum. Dit eiwit heeft als eigenschap dat het de beweging van spieren tijdelijk vermindert. Zo wordt het in de medische wereld al ruim 40 jaar toegepast bij allerlei neurologische aandoeningen.

Tijdens een behandeling van een vrouw met ooglidspasmen ontdekten artsen bij toeval het gunstige effect op rimpels. Rimpels ontstaan immers door het veelvuldig aanspannen van de gezichtsspieren. Wanneer deze spieren door botox tijdelijk ontspannen, worden rimpels minder diep (85 tot 95%) en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Botox wordt voornamelijk gebruikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, zoals de fronsrimpel en kraaienpootjes.

Onze werkwijze

Stap 1: Concult

De eerste stap is een concult met een van onze experts. Hier worden samen naar de wensen gekeken en word er behandelplan gemaakt.

5d66aa29d503d

Stap 2: De behandeling

de fillers worden pijnloos geïnjecteerd in de gewenste gebied. hier word er vorm en volume gecreeërd.

59507389_6118730803352_6497518313134882816_n

Stap 3: Resultaat

Het resultaat van de fillers is al direct zichtbaar.

FAQ over Fillers&Box

 • Een filler is niet hetzelfde als Botox. Een filler vult rimpels, maar kan ook worden gebruikt om lippen op te vullen, wangen en jukbeenderen. Botox ontspant de spieren in het gelaat die rimpels veroorzaken.

 • Voordelen van Fillers?

  1. direct zichtbaar resultaat
  2. pijnloze behandelingen
  3. ook voor de lippen
 • Er zijn verschillende merken en concentraties hyaluronzuur beschikbaar. Afhankelijk van de diepte van de rimpel of voor het creëren van volume, wordt gekozen voor het juiste product.

 • Botox wordt voornamelijk gebruikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, zoals de fronsrimpel en kraaienpootjes. Botox wordt voornamelijk gebruikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, zoals de fronsrimpel en kraaienpootjes.

 • Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet bij de volgende behandelingen:

 • Vullen van rimpels en oneffenheden

 • Volumeherstel van het gezicht

 • Volume & contour van de lippen aanpassen