FUE behandelingen

Wat is FUE-haartransplantatie?

Door gebruik te maken van microscopisch kleine instrumenten (maximaal 0,55 tot 0,70 mm doorsnede) worden de haarzakjes stuk voor stuk uit het donorgebied weggenomen en getransplanteerd in de kale / kalende zone. Wij werken met Blade FUE on ICE Grafts. Dit alles wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het wondje is nauwelijks groter dan een wondje van een injectie, dit maakt hechtingen overbodig. Als patiënt heeft men het gevoel een behandeling te hebben ondergaan in plaats van chirurgie. Een gedeelte van de getransplanteerde haren zal uitvallen. Na een aantal maanden is het resultaat al goed zichtbaar. Dit zal daarna alleen maar verbeteren. Het optimale resultaat zal na 7 maanden tot 12 maanden zijn bereikt.

Bij de FUE-methode haalt de arts de haarwortels uit de haarkrans achterop het hoofd. Deze haarkrans wordt ook wel het donorgebied genoemd en is voorzien van haren die ongevoelig zijn voor het hormoon dat zorgt voor erfelijk haarverlies. Één voor één worden deze haarwortels verwijderd (geëxtraheerd) met een minuscuul hol naaldje van 0.6/0.8 mm. Vervolgens worden er kleine incisies gemaakt in de kale of kalende zone waar de haren vervolgens in teruggeplaatst worden.

Dit alles wordt met uiterste precieze gedaan zodat de getransplanteerde haren uiteindelijk een natuurlijke groeirichting krijgen. Alle haarwortelgroepjes (grafts genoemd) worden dus zonder hechting naar de gewenste plek op het hoofd overgebracht, ofwel getransplanteerd.

De haarzakjes op de haarkrans achterop het hoofd zijn immuun voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT) dat verantwoordelijk is voor kaalheid. De haarwortels uit het donorgebied (de haarkrans), groeien dus gewoon verder op de plek waar ze naartoe getransplanteerd zijn. Achter op het hoofd kunnen de de haarwortels weer een haar produceren, maar in veel gevallen zal er een minuscuul wit plekje (littekentje) te zien zijn.

Onze werkwijze

Stap 1: Aftekenen

Voordat we de behandeling beginnen, overlegt de arts met u op welk gebied we ons gaan richten. De arts bespreekt het beoogde resultaat met u, zodat de behandeling precies aan uw wensen zal voldoen. De arts stelt vast hoeveel Grafts er nodig zijn voor het gewenste effect.

Stap 2: Verdoving

Om ervoor te zorgen dat de behandeling volledig pijnloos verloopt, geeft de arts u een plaatselijke verdoving. Hierdoor zult u geen pijn ervaren tijdens het proces. U blijft wel bij bewustzijn tijdens de ingreep, waardoor u ook snel weer (onder begeleiding) naar huis mag.

Stap 3: Verzamelen van de follikels

De Grafts worden uit het veilige donorgebied verwijderd. Door jarenlange ervaring weten onze artsen een voor uw zo optimaal mogelijk donorgebied te selecteren. Wij selecteren alleen de Grafts van de beste kwaliteit die voor de rest van uw leven niet meer zullen uitvallen. De Grafts worden in een speciaal voedingsmedium bewaard, waardoor deze vitaal blijven.

Stap 4: Implanteren van grafts

Om haarwortels te kunnen plaatsen, moet de arts de kanalen op de juiste manier openen. Daarna implanteert de arts de haarwortels in de geopende kanalen van het ontvangstgebied. Onze ervaren arts is gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie en weet precies hoe het beste eindresultaat bereikt kan worden.

Stap 5: Resultaat

Na afloop van de behandeling legt onze arts u uitgebreid uit welke nazorg nodig is voor volledig herstel. We doorlopen samen met u alle stappen en geven u handige tips om uw hoofdhuid optimaal te verzorgen. Na de behandeling valt het haar eerst uit, waarna het opnieuw begint te groeien. De behandeling geeft geen littekens in het transplantatiegebied.

FAQ over FUE

 • Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon. Onder invloed van dit hormoon komt het haargroeiproces in een stroomversnelling en zullen de haarzakjes uiteindelijk verschrompeld en vernietigd worden. Grafts die afkomstig zijn uit het donorgebied hebben echter andere kenmerken en een structuur die maakt dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon. Na transplantatie in de kalende gebieden, blijft deze unieke structuur behouden. Succesvol getransplanteerde haarzakjes zullen uw leven lang haren blijven produceren
 • U heeft behoorlijk wat geduld nodig. Een haartransplantatie is geen behandeling met direct zichtbare resultaten. De eerste dagen na de ingreep is de behandelde huid rood en licht gezwollen. Dit neemt vanzelf af. Jeuk en korstvorming ontstaan. Zo’n 7 tot 10 dagen is uw huid genezen. Pas na drie tot vier maanden wordt de eerste nieuwe haargroei zichtbaar. Al met al duurt het 9 tot 12 maanden voordat het definitieve resultaat is bereikt.

 • Het algemene advies is om het de eerste dagen rustig aan te doen en uw hoofd te ontzien. Dat betekent niet stoten, wrijven, blootstellen aan de zon en/of zweten. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden die u verricht is het soms beter om pas na 10 dagen terug aan het werk te gaan. Een haarchirurg kan u hierover gericht adviseren. Ook sporten, zwemmen en sauna bezoekjes doet u kort na de ingreep beter niet. Door het advies in acht te nemen, geniet u later van een mooi resultaat.

 • Hoe mooi een blijvende oplossing bij haaruitval ook klinkt, een haartransplantatie is helaas niet geschikt voor iedere vorm van haaruitval. Het is een geschikte behandeling bij erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. Tijdelijk haarverlies kan niet met een haarimplantatie behandeld worden. Ook als u te maken heeft met bepaalde chronische aandoeningen, actieve huidziektes, infecties of auto-immuunziekten kan behandeling niet altijd geadviseerd worden. Uw geschiktheid wordt bekeken en bepaald tijdens een intakegesprek bij de haarkliniek.

 • Nee, u heeft na de behandeling geen hechtingen of zichtbare littekens. Dit komt onder andere doordat wij hele dunne holle naaldjes gebruiken tijdens de behandeling. Complicaties komen weinig voor bij een haartransplantatie. Mogelijke complicaties zijn:

 • Een infectie. U krijgt adviezen om de kans daarop zo klein mogelijk te houden. Een infectie komt dan ook nauwelijks voor.
 • Een allergische reactie op de plaatselijke verdoving. Dit komt bijna nooit voor.
 • Een ‘doof’ gevoel in het gebied waar de haren zijn verwijderd. Dit is vervelend, maar kan geen kwaad. Het gaat na een paar weken vanzelf over.
 • Zwelling van het voorhoofd. Dit kan vooral gebeuren als er haren zijn getransplanteerd naar de voorkant van het hoofd. Soms zwelt het gezicht ook op. De zwelling wordt na een paar dagen vanzelf minder.
 • Ingegroeide haren. Dit gaat vanzelf over.
 • Jeuk is normaal en hoort bij het genezingsproces. De duur hiervan kan variëren per persoon en is onder andere afhankelijk van huidskleur /-soort. Niet iedereen heeft last van jeuk. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Het genezingsproces van uw huid begint al op dag 1 na de behandeling. Uw huid blijft in de eerste maand echter nog wel gevoelig.
 • De kosten variëren en hangen af van uw wensen. Kies u voor FUE of een DHI dan kunnen wij een indicatie geven, maar wij kunnen u zeker garanderen dat wij de juiste prijs kan afgeven voor een onbeperkt aantal grafts. “Uniek in Nederland”
 • Wij ISTANBULHAIR hebben gespecialiseerde artsen en zij zorgen ervoor dat u op kale en dunnen plekken uw eigen haar weer terug krijgt. De haargroei die bij de haartransplantatie ontstaat, is blijvend. Dit komt doordat de haren die daar zijn geplaatst een andere genetische aanleg hebben dan de haren die zijn uitgevallen. De donorharen uit de haarkrans zijn immuun voor het hormoon DHT dat haarverlies veroorzaakt. Wij gebruiken ook een nieuwe techniek, de FUE Sapphire methode. Deze methode houdt in dat de kanalen, waar de haartransplantaten in worden geplaatst, met een speciaal instrument worden gemaakt die een Sapphire punt heeft.

Wat is DHI-haartransplantatie?

De nieuwste behandeltechniek op het gebied van haartransplantatie, is de DHI-methode. DHI staat voor Direct Hair Implantation en deze methode is ontstaan uit het continu door ontwikkelen, verbeteren en verfijnen van bestaande haartransplantatie technieken. Net zoals bij onze FUE-methode biedt deze methode een blijvende oplossing om haarproblemen zoals kaalheid, inhammen, haaruitval, dun haar en zelfs de haarziekte alopecia tegen te gaan.

Het grote verschil met ander haartransplantatie technieken zit hem in de speciaal ontwikkelde apparatuur die de grafts direct oogst en implanteert. Daarnaast is het niet nodig om uw hele hoofd te scheren, slechts de delen van donorgebieden hoeveel geschoren te worden. Deze techniek zorgt ervoor dat een haartransplantatie efficiënter uitgevoerd kan worden.

De DHI- haartransplantatie vindt plaats aan de hand van speciale implantatie apparatuur. Met de zogenoemde DHI implanter, ook wel Choi Implanter Pen genoemd, worden haarzakjes direct getransplanteerd en geïmplanteerd. Er hoeven vooraf dus geen incisies of kanalen gemaakt te worden in het ontvangende gebied. Dit is ook gelijk de reden dat uw haren in de ontvangende zone niet geschoren hoeven te worden. Doordat grafts direct geïmplanteerd kunnen worden zullen er minder bloedingen optreden en zal het herstel van uw haartransplantatie sneller verlopen. Het grote voordeel van de DHI-methode is dat er met het implantatie apparaat volledige controle is over de richting, hoek en diepte van uw geïmplanteerde grafts.

Onze werkwijze

Stap 1: Aftekenen

De operatie gaat als volgt. Een medisch team onder leiding van een Nederlands BIG geregistreerd arts.
We gaan eerst in overleg met u over welke vorm u wilt hebben en dan tekenen we de gewenste vorm af.

Stap 2: Verdoving

Een DHI-haartransplantatie wordt altijd onder lokale anaesthesia uitgevoerd, waardoor u tijdens de
operatie geen pijn zult voelen. Na de ingreep kan tijdelijk lichte napijn ontstaan.

Stap 3: Verzamelen van de follikels

De grafts worden uit het veilige donorgebied verwijderd. Door jarenlange ervaring weten onze artsen een voor uw zo optimaal mogelijk donorgebied te selecteren. Wij selecteren alleen de Grafts van de beste kwaliteit die voor de rest van uw leven niet meer zullen uitvallen.

Stap 4: Implanteren van grafts

Vervolgens worden de micro incisies gemaakt in het ontvangstgebied waarin de haren worden geplaatst. na het maken van de incisies in het ontvangstgebied worden de Grafts teruggeplaatst.

Stap 5: Resultaat

Doordat we bij de DHI haartransplantatie uw haar scheren is er geen bewijs van de operatie zichtbaar sinds u bestaande haar de kale plekken bedekken. Wij zorgen voor het beste resultaat door de voor de juiste nazorg te zorgen en de juiste medicatie aan te bevelen.

FAQ over DHI

 • Direct Hair Implantatie (DHI) zorgt voor een natuurlijke look en de maximale haardichtheid. De kans op
  littekens in het ontvangende gebied is minimaal bij DHI, omdat er geen kanalen hoeven te worden
  gemaakt. Tevens is er geen bloeding in de implantatiefase. Het risico van korstvorming is daarom ook
  erg laag. Door minder beschadiging van de hoofdhuid, is het herstel sneller bij de DHI-techniek.
 • De DHI methode heeft als belangrijkste nadeel dat de ingreep langer duurt, waardoor er tijdens één
  sessie maximaal 3000 Grafts kunnen worden getransplanteerd. Terwijl bij de FUE methode het
  maximum 4500 Grafts is.

 • Indien de patiënt eerder één of meerdere keren elders een FUE behandeling heeft gehad, kan de DHI
  methode niet meer worden toegepast in het gebied die eerder is behandeld omdat de slagingskans van
  de behandeling aanzienlijk afneemt. Indien patiënt uitdrukkelijk de keuze maakt voor de DHI methode en
  de lage slagingskans accepteert, vervalt de garantie regeling volledig. Bovendien kan er tijdens de
  ingreep besloten worden om alsnog af te wijken van de DHI methode en kan er worden overgestapt naar
  de FUE methode. De reden hiervoor is dat een eerder behandeld gebied met de FUE methode, niet
  meer soepel genoeg is en de geoogste Grafts niet méér kunnen worden geïmplanteerd in de huid met
  de DHI Implanteer.

 • De DHI methode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De geschiktheid voor een
  haartransplantatie wordt beoordeeld op basis van medische factoren en de kwaliteit van uw
  donorgebied. Uw geslacht heeft daar geen invloed op. De DHI methode is voor vrouwen zeer geschikt,
  gezien de haren niet geschoren hoeft te worden. Enkel het donorgebied wordt bijgeknipt om de Grafts te
  kunnen selecteren en er uit te kunnen halen.

 • Indien uw problemen en/of aandoening onder controle is, kan er behandeld worden. Tijdens het consult
  kan onze dermatoloog een beoordeling geven van uw huid(aandoening). Op basis daarvan kan er een
  behandelplan worden opgesteld.

 • De duur van de DHI procedure is afhankelijk van de hoeveelheid haarzakjes die u nodig heeft en de
  mate van haarverlies. Een patiënt met een kleine hoeveelheid haarverlies kan slechts een korte sessie nodig hebben die ongeveer 3-4 uur duurt, terwijl voor 3000 Grafts u dient te rekenen op ongeveer 6 uur.

 • 8 weken na de behandeling kunt u uw haren weer laten verven.
 • Krab niet aan het behandelde en het donorgebied, zeker niet in de eerste maand na de
  haartransplantatie. Dit vertraagt het genezingsproces, veroorzaakt littekens en nieuwe haargroei is dan
  niet meer mogelijk op die plek.

  Complicaties komen weinig voor bij een haartransplantatie. Mogelijke complicaties zijn:

 • Een infectie. U krijgt adviezen om de kans daarop zo klein mogelijk te houden. Een infectie komt dan ook
  nauwelijks voor.
 • Een allergische reactie op de plaatselijke verdoving. Dit komt bijna nooit voor.
 • Een ‘doof’ gevoel in het gebied waar de haren zijn verwijderd. Dit is vervelend, maar kan geen kwaad.
  Het gaat na een paar weken vanzelf over.
 • Zwelling van het voorhoofd. Dit kan vooral gebeuren als er haren zijn getransplanteerd naar de voorkant
  van het hoofd. Soms zwelt het gezicht ook op. De zwelling wordt na een paar dagen vanzelf minder.
 • Ingegroeide haren. Dit gaat vanzelf over.
 • Istanbulhair focust zich erg op u als klant., wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat.
  Daarom zorgen wij bij Istanbulhair voor elke patiënt een gratis hair scan. En wij zorgen uiteraard ook
  voor de juiste nazorg, zodat we voor het beste eind resultaat kunnen zorgen!

bb cgirs

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Aantrekkelijke wenkbrauwen geven bij vrouwen een verzorgde uitstraling. Maar door littekens of door veelvuldig epileren van de wenkbrauw kan het voorkomen dat de vorm van de wenkbrauw verandert. Soms komt het voor dat zelfs de hele wenkbrauw verdwenen is.

Als je hier last van hebt kan dit veel ongemakken geven. Elke dag kun je in de weer zijn om toch maar een zo mooi mogelijke wenkbrauw te krijgen. Met een potlood of permanente make-up wordt de illusie van een wenkbrauw gemaakt.

Blijvende oplossing: wenkbrauwtransplantatie

Helaas biedt alleen een haartransplantatie naar de wenkbrauwen ofwel een wenkbrauwtransplantatie een blijvende oplossing. Onze specialisten kunnen uw wenkbrauwen herstellen en zo weer een natuurlijke uitstraling terug te krijgen.

Onze werkwijze

Stap 1:
Consult

Aansluitend op uw eerste consult met uw plastisch chirurg, heeft u een gesprek met uw consultant. Het
doel van dit gesprek is u op de hoogte te brengen van de algemene gang van zaken rondom uw behandeling.

Stap 2:
De operatie

Voor deze operatie, worden alle zichten en bedenkingen van de patiënt doorgenomen. Met dit inzicht worden de plannen voor de wenkbrauw dikheid en dunheid bepaald. De oppervlakte tussen de oren
wordt meestal gekozen als de donor gebied. De haar wortels die hiervan genomen worden, worden gebruikt voor de wenkbrauw transplantatie. Doordat er anaesthesia wordt gebruikt tijdens de behandeling, is er geen pijn bij betrokken.

Stap 3: Herstel/Nazorg

Een paar maanden na de wenkbrauwtransplantatie komt u langs voor een controle, zodat we kunnen
zien of de wenkbrauwhaartjes goed zijn gaan groeien. Wij zorgen uiteraard ook ervoor dat u de juiste medicatie krijgt

Stap 4:
Resultaat

De haaruitval vindt 2 tot 4 weken na de ingreep plaats. De meeste mensen zien 2 tot 3 maanden na de wenkbrauwtransplantatie voorzichtig de eerste nieuwe haren verschijnen. Al met al duurt het zo’n 9 tot
12 maanden, voordat het eindresultaat is

FAQ over Wenkbrauwtransplantatie

 • Tijdens het consult en vooraf aan de ingreep, wordt de vorm van uw wenkbrauwen bepaald. Dit gebeurt
  in overleg met u, waarbij de arts er uiteraard voor zorgt dat het ontwerp zo natuurlijk mogelijk is. Het is
  daarbij nuttig dat u foto’s van uw jongere levensjaren meeneemt en/of van mensen van wie u de
  wenkbrauwvorm mooi vindt. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste vorm te bepalen.
 • Wenkbrauwtransplantatie is een zeer veilige procedure. Gezien de vasculaire aard van de hoofdhuid en
  het voorhoofdgebied zijn infecties uitzonderlijk zeldzaam. Sommige zwellingen en blauwe plekken
  kunnen zich gedurende de eerste week na de ingreep ontwikkelen. Er kan wat pijn of ongemak zijn met
  betrekking tot injecties om het gebied te verdoven, maar de procedure zelf is pijnloos. Nadat de
  verdoving is uitgewerkt, is napijn mogelijk. De wond kan branderig aanvoelen, zoals een schaafwond.

 • De donorharen zijn meestal afkomstig van het achterhoofd en worden ‘geoogst’ met de DHI techniek. In
  sommige gevallen worden de haarzakjes die lager op het achterhoofd zitten geoogst, hier zijn de haren
  namelijk wat dunner en bestaande uit één haar per haarzakje. Om een natuurlijk resultaat te bereiken, is
  het erg belangrijk om enkel haarzakjes met één tot twee haren te gebruiken.

 • De DHI Implanteer maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren, dus zonder vooraf
  gemaakte incisies in de ontvangende zone. Dit betekent minimale schade aan de huid en een sneller
  herstel.

 • Het gebruik van de DHI Implanteer garandeert volledige controle en veiligheid over de diepte, richting en
  hoek van de geïmplanteerde haarzakjes.
 • Toepassing van de DHI techniek zorgt er voor dat er bijna géén sprake is van bloeding tijdens het
  implantatieproces.
 • Dankzij de DHI methode is het mogelijk om 50-55 haarzakjes te implanteren per cm2, dit terwijl bij de
  Micro FUE methode het er 40-45 per cm2 zijn.
 • Dat is afhankelijk van het aantal grafts wat u nodig heeft. Gemiddeld duurt de ingreep voor 2
  wenkbrauwen 3-4 uur.

 • Wij maken met u een afspraak voor de eerste wasbeurt. Het eerste keer wassen van het behandelend
  en donorgebied doen wij samen in de kliniek. Dat gebeurt op dag 2 van de ingreep. Vervolgens zien wij
  u na 1 maand, 6 maanden en 12 maanden voor controle graag terug. Na 12 maanden is het
  eindresultaat zichtbaar.

Snor en baard haartransplantatie

Een snorhaartransplantatie en/of een baardtransplantatie is een permanente oplossing als de beharing op uw gezicht volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Dat kan van nature zijn, dan kan ook komen door een litteken. Of misschien vindt u de dikte van de beharing niet voldoende. Het natuurlijke resultaat van de behandeling is blijvend, de ingreep is nagenoeg pijnloos en u houdt er geen littekens aan over.

Hoe werkt de FUE-methode?

Een snor- of baardtransplantatie wordt gedaan met de FUE-methode (Follicle Unit Extraction). Één voor één verwijdert onze hairtechnician grafts (haarzakjes) uit een donorgebied op de achterzijde van uw hoofd. De grafts worden gecontroleerd op kwaliteit en daarna één voor één teruggeplaatst op de plekken waar u dat wilt. De getransplanteerde grafts blijven uw leven lang haartjes produceren.

Het aantal grafts dat nodig is, hangt af van de oppervlakte van het kale of dunbehaarde gebied en de transplantatiedichtheid. Het aantal grafts bij een snor- of baardtransplantatie kan variëren van 50 tot 1500 grafts. Tijdens een gratis consult maakt een van onze medisch specialisten een nauwkeurige inschatting. De behandeling neemt tussen de vier en de zeven uur in beslag.

 

Onze werkwijze

Stap 1:
Consult

De baard transplantatie is een serieus proces met exacte details. Deze procedure kan plaats nemen in één sessie of het kan ook in meer sessies plaats nemen, dat ligt aan op welke plek het wordt gedaan en hoeveel er moet worden gedaan. Daarom heeft u eerst een afspraak met onze consult om samen te kijken wat wij voor u kunne betekenen.

Stap 2:
De operatie

Vergelijkbaar aan de haar transplantatie, is de baard transplantatie ook uitgevoerd met het gebruiken van lokale anaesthesia. Door dit is er geen pijn tijdens de operatie. Met de FUE methode worden
haarwortels genomen van de haarkroon of een andere donor plek en gecodeerd met behulp van zijn genetische structuur. Het heeft een natuurlijke uitstraling omdat het van de persoon zijn eigen hoofd wordt genomen. En het heeft ook een permanente baard vorm.

Stap 3:
Plaatsen en Herstel

Het proces kan van 1-1,5 tot 5-6 uur duren, dat ligt aan op welke plaats de baard transplantatie plaatsvindt en hoeveel er wordt getransplanteerd. Uw huid moet eerst herstellen van de ingreep. Wij zorgen ervoor dat u de juister medicatie krijgt, en u kunt altijd nog contact met ons opnemen.

Stap 4:
Resultaat en Nazorg

Na ongeveer 3 tot 4 maanden zullen de eerste resultaten van uw baardtransplantatie merkbaar zijn. Het
uiteindelijke resultaat zal na 12 tot 13 maanden volledig zichtbaar worden. Na 3-7 maanden beginnen de
haren goed te groeien en wordt het resultaat zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is na 12 maanden het best te zien. De haren die getransplanteerd zijn, zullen onder ideale condities gedurende je hele leven haar blijven produceren.

FAQ over Baardtransplantatie

 • Een gezichtshaartransplantatie is een zeer veilige procedure. Sommige zwellingen en blauwe plekken
  kunnen zich gedurende de eerste week na de ingreep ontwikkelen. Er kan wat pijn of ongemak zijn met
  betrekking tot injecties om het gebied te verdoven, maar de procedure zelf is pijnloos. Nadat de
  verdoving is uitgewerkt, is napijn mogelijk. De wond kan branderig aanvoelen, zoals een schaafwond.
 • Het resultaat van gezichtshaartransplantatie is volledig afhankelijk van het type haar dat de patiënt heeft
  in het donorgebied. Graag leggen wij dit uit met een voorbeeld. Indien patiënt op het gezicht van nature
  dun, stijl haar heeft terwijl het donorgebied vooral uit dikker, krullend haar bestaat dan zullen de
  geïmplanteerde haarzakjes op het gezicht ook dik en krullend zijn. 

 • De DHI Implanter maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren, dus zonder vooraf
  gemaakte incisies in de ontvangende zone. Dit betekent minimale schade aan de huid en een sneller
  herstel.

 • Het gebruik van de DHI Implanter garandeert volledige controle en veiligheid over de diepte, richting en
  hoek van de geïmplanteerde haarzakjes.
  Toepassing van de DHI techniek zorgt er voor dat er bijna géén sprake is van bloeding tijdens het
  implantatieproces.

 • Dankzij de DHI methode is het mogelijk om 50-55 haarzakjes te implanteren per cm2, dit terwijl bij de
  Micro FUE methode het er 40-45 per cm2 zijn.
 • De getransplanteerde haren komen van een gebied waar de haargroei sneller is. Om deze reden zult u
  tijdens het genezingsproces regelmatig de getransplanteerde haren moeten bijknippen met een schaar.
  Dit door het verschil in groeisnelheid en om visueel gezien een gelijke lengte te bewaken. Na 6-12
  maanden passen de getransplanteerde haren zich aan de omgeving aan en merkt u geen verschil meer
  met uw eerdere baard- en snorharen. Het scheren van uw baard- en snorharen (die zijn
  getransplanteerd) is na 6 maanden weer mogelijk. In de periode daarvoor bestaat er een kans dat u de
  haarzakjes beschadigt.

 • De kwaliteit van uw baard en baardgroei is afhankelijk van de baardverzorging die u verricht na de
  behandeling. Indien u kwalitatieve verzorgingsproducten gebruikt nadat het herstel van de behandeling
  heeft plaatsgevonden, zult u meer optimale groei en een gezonde glans creëren. Daarbij kunt u zelf
  keuzes maken tussen de verzorgingsproducten die op de markt beschikbaar zijn.
 • Dat is afhankelijk van het aantal grafts wat u nodig heeft. Gemiddeld duurt de ingreep 4-6 uur.
 • Wij maken met u een afspraak voor de eerste wasbeurt. De eerste keer wassen van het behandelend en
  donorgebied doen wij samen in de kliniek. Dat gebeurt op dag 2 na de ingreep. Vervolgens zien wij u na
  1 maand, 6 maanden en 12 maanden voor controle graag terug. Na 12 maanden is het eindresultaat
  zichtbaar.
61998352_6122930273952_7334227832735793152_n
Istanbulhair Den Haag snor en baardtransplantatie

Biofibre

Als u onmiddellijke resultaten wilt zonder maanden te moeten wachten om mogelijke regeneratie op te merken, dan is de Biofiber-oplossing voor u op maat gemaakt. Het wordt uitgevoerd in een poliklinische setting onder plaatselijke verdoving en omvat het inbrengen van biovezelige haarvezels met een lengte van ongeveer 15 tot 45 cm, waarvan de kleur precies hetzelfde is als uw natuurlijke haar, en de textuur is ook van u (stijl, krullend of golvend). Het garandeert onmiddellijke resultaten en biedt u echte fysieke en mentale verlichting.

Voor wie is het biovezelprogramma geschikt?

Biofiber-technologie is ontworpen om een natuurlijke, niet-invasieve en onmiddellijke oplossing voor haarimplantatie te bieden voor mannen en vrouwen van alle leeftijden met kaalheid en haarverlies. Haartransplantatie van biovezel is een veilige, eenvoudige en lichte cosmetische chirurgische ingreep. Het is coöperatief onder toezicht van een dermatoloog. Het is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van stress, verschillende vormen van kaalheid, brandwonden, littekens, permanent haar verlies of dunner wordend haar. Dunner wordend haar etc…) zijn van lichamelijke of psychische aard en voor de meest uiteenlopende klachten hebben wij behandelingen. Haarimplantatie wordt uitgevoerd met behulp van het exclusieve Automatic Biofiber® Hair Device en implantatieapparaat geproduceerd door Medicap®.

Klik op de link voor meer informatie of om een consult aan te vragen.

Heeft u last van kaalheid (Alopecia) dan is Biofibre ® haarimplantatieteckniek de gechikte oplossing

Het is meest effective manier en heeft een direkte resultaat. Het is een goed gekeurd esthestisch
chirurgietechniek en dat is bewezen met diverse onderscheidingen en goedkeuring. CE goedgekeurd.

 • Onmiddellijk esthetische resultaat met een hoge haardichtheid
 • Biocompatible Artificial Haar is in 13 Kleuren beschikbaar, in verschillende lengtes van 15 cm tot 45 cm
  en in 3 verschillende stijlen Stijl | Golvend | Krullend.
 • Biocompatibel kunsthaar veroudert niet en verkleurt niet
 • Eenvoudig, enigszins ingrijpende, poliklinische ingreep zorgt voor een actieve levensstijl
 • Biofibre is zowel voor mannen als vrouwen
 • Biofibre ®haarimplantaatsysteem van Medicap® is een niet-invasieve cosmetische chirurgische
  behandeling die wordt gebruikt als remedie tegen Andr genetische alopecia (kaalheid) , als een reactie
  op onvolkomenheden als gevolg van zowel mannelijke als vrouwelijke dunner worden, als aanvulling op
  andere technieken en wanneer een esthetisch resultaat nodig is Onmiddellijke en een hoge capillaire
  dichtheid.

Biofiber wordt uitsluitend beoefend door gespecialiseerde klinieken in dermatologie, plastische chirurgie
en esthetische geneeskunde.

Voor wie is de Biofibre bedoeld

De Biofibre-technologie is bedoeld om mannen en vrouwen van alle leeftijden die last hebben van
kaalheid en uitvallend haar, een natuurlijke, niet-invasieve en onmiddellijke haarimplantaatoplossing te
bieden. Biofibre Hair Implant is een veilige, eenvoudige, lichte esthetische chirurgische ingreep in
samenwerking en onder toezicht van een arts dermatoloog, bedoeld voor mannen en vrouwen met

blijvend haarverlies of dunner wordend haar, ten gevolge van stress, alle vormen van kaalheid,
brandwonden, Littekens, dunner wordend haar, enz…) van fysische of psychische aard zijn, wij hebben
een behandeling voor de meest uiteenlopende klachten. De haarimplantatie wordt uitgevoerd dmv het
exclusieve Automatic Biofibre® Hair Device en implantaatinstrumenten geproduceerd door Medicap®.

Kan iedereen deze lichte esthetische chirurgische ingreep laten doen?

Voordat u een beslissing kunt nemen en starten met deze behandeling dient de arts dermatoloog een
onderzoek te doen om allergieën en huidziekten uit te sluiten. Een goede algemene gezondheid en een
gezonde hoofdhuid zijn vereist, evenals regelmatige en gezonde haarverzorgingsroutines.Tolerantietests
worden uitgevoerd en de procedure krijgt enkel groen licht na een positief advies van de arts
dermatoloog. De Biofibre post-procedure protocollen en onderhoud voorschriften worden u dan
eveneens uitgelegd, die moeten gevolgd worden.

Na een haartransplantatie een haar implantatie?

De haartransplantatie is een invasievere chirurgische ingreep dan een implantaat.
Sommige mensen zijn niet tevreden met hun haartransplantatie omdat het bijvoorbeeld niet vol genoeg
is of als er nog een zichtbaar verschil is tussen het resultaat en hun echte haren. Dan kunnen deze
mensen ook perfect een Biofibre haarimplantatie krijgen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Meld u aan voor Gratis adviesgesprek in Den Haag
 • Consult bij een van onze Dermatologen
 • Implantatie op uw gewenste zones
 • Proefplaatsing van 100 Biofibre haren
 • Opvolging