Over ons

Over ons

Met al 12 jaar bestaan en ervaring bieden wij een ruim aanbod binnen de Turkse behandelingen. In Europa zijn wij voorzien van 5 toplocaties met als hoofdlocatie Istanbul. Sinds januari 2020 is Istanbulhair ook gevestigd in Nederland. Met Turkse prijzen maar dan in Nederland zijn wij de goedkoopste haartransplantatiespecialisten in Nederland, wij zullen voor de maximale haar Grafts gaan voor een vaste prijs. 

Istanbulhair werkt met gespecialiseerde artsen ook wel BIG geregistreerde artsen. Wij focussen ons op u als klant en vinden het belagrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Om te zorgen dat het resultaat tot het uiterste eruit komt, krijgt u per direct na de behandeling de beste nazorg van Istanbulhair.  

Technieken

Istanbulhair maakt gebruik van unieke technieken voor haartransplantatie. Wij maken gebruik van de unieke haartransplantatie technologie; de ‘Follicular Unit Extraction Circulation Treatment’ (FUE CT),’ Direct Hair Implantation’ (DHI). Met deze technieken behalen wij de beste resultaten op de markt. Wij hebben dan ook een slagingspercentage van 98% met de opgenoemde technieken. Hiermee komen wij als beste uit de haartransplantatie markt. 

Haartransplantatie met Vip service

Begeleiding in het proces 


Als u eenmaal uw eerste consult heeft gehad begint de begeleiding van uw proces. Istanbulhair wilt u de optimale begeleiding geven om alles zo soepel en efficiënt mogelijk te laten lopen. Wij ondersteunen u bij het maken van keuzes voor het beste resultaat voor uw haartransplantatie.  Hair Implantation’ (DHI). Met deze technieken behalen wij de beste resultaten op de markt. Wij hebben dan ook een slagingspercentage van 98% met de opgenoemde technieken. Hiermee komen wij als beste uit de haartransplantatie markt. 

De nazorg 


Nadat u de transplantatie heeft gehad komt u op kantoor en krijgt u de desbetreffende producten die u nodig heeft na de behandeling van uw transplantatie. Istanbulhair biedt u dan ook de serum en Lotion sets die nodig zijn voor het beste herstel na een transplantatie.  

Hoog tevredenheidsgehalte, garantie en hoge haar dichtheid

Wij bieden een garantie op de geplaatste haarzakjes en garanderen dat deze een nieuw haartje gaan ontwikkelen. Mocht dit niet gebeuren heeft u recht op een gratis nabehandeling. Gelukkig komt dit bij minder dan 1% van de mensen die wij behandelen voor. Door de kleine boortjes die gebruikt worden tijdens de haartransplantatie kunnen we het haar dicht op elkaar zetten en behalen we in 1 behandeling hoge haar dichtheden en resultaten. Uit uw donor oogsten we vooral de haarzakjes met meerdere haartjes zodat we een groot gebied mooi dicht kunnen invullen. 

Plan je consult

Laat je professioneel adviseren door de meest gespecialiseerde artsen van Istanbulhair. Door een consult in te plannen kun je een goede diagnose krijgen van jouw haartransplantatie. Samen met uw arts bekijkt u de mogelijkheden van uw onzekerheden. 

Meer informatie 
Voor meer informatie over Istanbulhair en alle mogelijkheden die wij aanbieden, kunt u contact met ons opnemen.