PRPBEHANDELING

WAT IS EEN PRP BEHANDELING

Een PRP behandeling of platelet rich plasma is voor veel mensen een relatief onbekende methode, Istanbulhair heeft de PRP behandeling met name gebruikt voor het stimuleren van de haargroei.

Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van haaruitval en dunner wordend haar. Hoewel de oorzaken tussen mannen en vrouwen kunnen verschillen, is het resultaat hetzelfde: een verminderd zelfvertrouwen. Hoe eerder u begint met een behandeling, hoe groter de kans op succes en het behouden van uw haar. PRP en mesotherapie kunnen hierbij een effectieve rol spelen.

Het voordeel van een PRP behandeling is dat het met lichaamseigen materiaal wordt gedaan. Allergische reacties of bijwerkingen treden daarom niet op.

Wat zijn de mogelijkheden met PRP?

PRP is met name geschikt voor huidverbetering van:
– Decolleté
– Donkere kringen onder de ogen
– Handen
Je kunt een duidelijk effect zien op de kleur van de huid en de hyperpigmentatie.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET RESULTAAT

Nadat bij u bloed is afgenomen en dit is gecentrifugeerd, wordt het PRP door middel van hele kleine injecties (micro-injecties) in de hoofdhuid gebracht op de plekken waar uw haar uitvalt of dunner wordt. In de meeste gevallen adviseren wij 4 opeenvolgende behandelingen met een tussenpauze van minimaal 2 weken. 

U start met een kuur van 4 behandelingen. Twee maanden daarna beoordelen we het resultaat. Bij een positief resultaat wordt aanbevolen om de kuur van 4 behandelingen 1- of 2-jaarlijks te herhalen. De PRP-behandeling met mesotherapie is weinig belastend; u kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.

Een bijkomend positief effect is dat PRP aantoonbaar gunstig is voor regeneratie van de huid en huidverjonging.

ONZE WERKWIJZE

STAP 1: Bloedafname

Wij halen een minimale bloedafname voor de voorbereiding van de PRP

STAP 2: Centrifugeren

Uw afgenomen bloed wordt nu gecentrifugeerd

goedkoopste haartransplantatie van Nederland

STAP 3: Injecteren

Door middel van hele kleine injecties (micro-injecties) wordt het in de hoofdhuid gebracht op de plekken waar uw haar uitvalt of dunner wordt

STAP 4: Resultaat

De PRP-behandeling met mesotherapie is weinig belastend; u kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.

WAT IS HET VOORDEEL VAN EEN PRP BEHANDELING

+ verbeteren de bloedsomloop van de haarzakjes
+ stimuleren de groei van de haarfollikel
+ maken haarzakjes gezond en sterk
+ verminderen ontstekingen

Na gemiddeld 4 PRP behandelingen wordt het gewenste resultaat behaald, wij bieden de juiste pakket tarief aan.

De behandelingen duren meestal tussen de 40 – 60 minuten.

Istanbulhair  is gespecialiseerd in behandelingen met Platelet Rich Plasma. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van PRP voor uw haargroei? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

BEKIJK DE VIDEO

Abonneer op ons kanaal en bekijk al onze video’s voor meer informatie over onze behandelingen! Zoals de ervaringen van onze klanten.

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE PRP BEHANDELING

PRP bij haaruitval

Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van haaruitval en dunner wordend haar. Hoewel de oorzaken tussen mannen en vrouwen kunnen verschillen, is het resultaat hetzelfde: een verminderd zelfvertrouwen. Hoe eerder u begint met een behandeling, hoe groter de kans op succes en het behouden van uw haar. PRP en mesotherapie kunnen hierbij een effectieve rol spelen.

Hoe werkt een PRP behandeling?

Na een uitvoerig intakegesprek wordt een behandeldatum afgesproken. Bij aanvang van de behandeling wordt bloed bij u afgenomen, dat vervolgens gecentrifugeerd wordt. Voor de behandeling wordt enkel gebruik gemaakt van de plasma rijke bloedplaatjes die tijdens het centrifugeren van de andere bloedcellen gescheiden worden. Het PRP wordt in uw hoofdhuid of in een ander te behandelen gebieden geïnjecteerd. Hiervoor maakt de behandelend specialist gebruik van een ultrafijne naald.

Wat is een PRP behandeling?

PRP is de Engelstalige afkorting van ‘Platelet rich plasma’ dat vrij vertaald ‘plasma rijke bloedplaatjes’ betekent. Een PRP behandeling om haaruitval te behandelen is niet-chirurgisch en maakt gebruik van uw eigen bloed. Hiervoor worden meestal een of twee buisjes bloed bij u afgenomen. Het bloed wordt in een centrifuge geplaatst, waar de plasma rijke bloedplaatjes gescheiden worden van andere bloedcellen. Het plasma zal daarna met behulp van dunne injectienaalden in uw hoofdhuid worden geïnjecteerd. De geïnjecteerde bloedcellen stimuleren de natuurlijke haargroei.

Ben ik geschikt voor een PRP behandeling?

Niet iedereen is geschikt om een PRP behandeling tegen haaruitval te ondergaan. Met name patiënten die te maken hebben met een actieve hoofdhuidinfectie of een virale infectie, waaronder gordelroos, komen doorgaans niet in aanmerking voor de gewenste behandeling. Datzelfde geldt ook voor diabetici, patiënten met stollingsstoornissen en gebruikers van bloedverdunners. Uw geschiktheid kan door een PRP specialist beoordeeld worden.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

DE MENINGEN VAN ONZEKLANTEN

 • 5 star review  Goeie kliniek! De haartransplantatie kon binnen een maand uitgevoerd worden, nu week later en aan het herstellen wachten op het resultaat. Qua prijs/kwaliteits verhouding top!

  thumb Jelle B

  5 star review  Na me eerste PRP-Behandeling, meteen resultaat. Hartstikke tevreden over de PRP, professionele service en vooral de klantenvriendelijkheid. Zeker een aanrader !

  thumb Rizwan A.D

  5 star review  Professional and knowledgeable staff, clean clinic, pleasant reception, Shay is open to all your questions and you will receive clear explanations. In short, a pleasant and unique experience. I would highly recommend ISTANBUL HAIR to anyone considering a hair transplant in the future.

  thumb Rachel Donk
 • 5 star review  Super kliniek, personeel is zeer vriendelijk en service is uitstekend. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen !!

  thumb akash Jhamai

  5 star review  Ik heb mijn Haarlijn laten doen en het is perfect uitgekomen

  thumb Shaquille Ghazi

  5 star review  Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen, hele goeie service ben zeer tevreden met de resultaten!

  thumb Zoë Christiaans
 • 4 star review  Ik heb mijn lippen laten doen, en ze zien er natuurlijk uit. Geweldig services!

  thumb Ras A

  4 star review  Afspraak maken duurde wat langer maar toen ik na een tijdje aan de beurt was, kreeg ik de beste service. Ik ben heel tevreden met mijn haar

  thumb Mathijs Van rijthoven

  5 star review  Top service! De behandeling verliep goed en ik ben er erg tevreden mee.

  thumb Gylianto Monadjat