WENKBRAUW TRANSPLANTATIE

WAT IS EEN WENKBRAUW TRANSPLANTATIE

Een wenkbrauwtransplantatie kan een goede oplossing zijn, als u niet helemaal tevreden bent met uw wenkbrauwen. Wist u dat de wenkbrauwen grotendeels uw uitstraling bepalen? U wenkbrauwen zijn een van de meest opvallende kenmerk van uw gezicht. Veel vrouwen tekenen hun wenkbrauwen bij, dit doen ze om de vorm te veranderen of om de wenkbrauw voller te laten lijken. Een transplantatie van de wenkbrauwen kan echter ook een optie zijn om dit te realiseren.

WAAROM BIJ ISTANBULHAIR UW BEHANDELING LATEN DOEN

Istanbulhair focust zich erg op u als klant, wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat. Om te zorgen dat het resultaat uiterst eruit komt, krijgt u per direct na de behandeling nazorg. Niet iedere methode past bij ieder individueel, daarom kijken wij bij Istanbulhair samen naar welke methode het beste bij u past.

ONZE WERKWIJZE

STAP 1: Consult:

Aansluitend op uw eerste consult met uw plastisch chirurg, heeft u een gesprek met uw consultant. Het doel van dit gesprek is u op de hoogte te brengen van de algemene gang van zaken rondom uw behandeling.

STAP 2: Operatie:

Voor deze operatie, worden alle zichten en bedenkingen van de patiënt doorgenomen. Met dit inzicht worden de plannen voor de wenkbrauw dikheid en dunheid bepaald. De oppervlakte tussen de oren wordt meestal gekozen als de donor gebied. De haar wortels die hiervan genomen worden, worden gebruikt voor de wenkbrauw transplantatie. Doordat er anaesthesia wordt gebruikt tijdens de behandeling, is er geen pijn bij betrokken.

STAP 3: Herstel/Nazorg:

Een paar maanden na de wenkbrauwtransplantatie komt u langs voor een controle, zodat we kunnen zien of de wenkbrauwhaartjes goed zijn gaan groeien. Wij zorgen uiteraard ook ervoor dat u de juiste medicatie krijgt

STAP 4: Resultaat

De haaruitval vindt 2 tot 4 weken na de ingreep plaats. De meeste mensen zien 2 tot 3 maanden na de wenkbrauwtransplantatie voorzichtig de eerste nieuwe haren verschijnen. Al met al duurt het zo’n 9 tot 12 maanden, voordat het eindresultaat is bereikt

WAT IS HET VOORDEEL VAN WENKBRAUWEN

Helaas biedt alleen een haartransplantatie naar de wenkbrauwen ofwel een wenkbrauwtransplantatie een blijvende oplossing. Onze specialisten kunnen uw wenkbrauwen herstellen en zo weer een natuurlijke uitstraling terug te krijgen.

Poliklinische behandeling, je mag na afloop snel naar huis.

Veilig, vrijwel pijnloos en zonder risico op complicaties. Geen zichtbare littekens na de behandeling

Snelle genezing en herstel

BEKIJK DE VIDEO

Abonneer op ons kanaal en bekijk al onze video’s voor meer informatie over onze behandelingen! Zoals de ervaringen van onze klanten.

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER WENKBRAUW TRANSPLANTATIE

Hoe wordt de vorm van de nieuwe wenkbrauwen bepaald?

Tijdens het consult en vooraf aan de ingreep, wordt de vorm van uw wenkbrauwen bepaald. Dit gebeurt in overleg met u, waarbij de arts er uiteraard voor zorgt dat het ontwerp zo natuurlijk mogelijk is. Het is daarbij nuttig dat u foto’s van uw jongere levensjaren meeneemt en/of van mensen van wie u de wenkbrauwvorm mooi vindt. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste vorm te bepalen.

Wat zijn de risico’s van wenkbrauwtransplantatie?

Wenkbrauwtransplantatie is een zeer veilige procedure. Gezien de vasculaire aard van de hoofdhuid en het voorhoofdgebied zijn infecties uitzonderlijk zeldzaam. Sommige zwellingen en blauwe plekken kunnen zich gedurende de eerste week na de ingreep ontwikkelen. Er kan wat pijn of ongemak zijn met betrekking tot injecties om het gebied te verdoven, maar de procedure zelf is pijnloos. Nadat de verdoving is uitgewerkt, is napijn mogelijk. De wond kan branderig aanvoelen, zoals een schaafwond.

Waar worden de te implanteren donorharen vandaan gehaald?

De donorharen zijn meestal afkomstig van het achterhoofd en worden ‘geoogst’ met de DHI techniek. In sommige gevallen worden de haarzakjes die lager op het achterhoofd zitten geoogst, hier zijn de haren namelijk wat dunner en bestaande uit één haar per haarzakje. Om een natuurlijk resultaat te bereiken, is het erg belangrijk om enkel haarzakjes met één tot twee haren te gebruiken.

Waarom wordt een wenkbrauwtransplantatie uitgevoerd met enkel de DHI methode?

 • De DHI Implanteer maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren, dus zonder vooraf gemaakte incisies in de ontvangende zone. Dit betekent minimale schade aan de huid en een sneller herstel.
 • Het gebruik van de DHI Implanteer garandeert volledige controle en veiligheid over de diepte, richting en hoek van de geïmplanteerde haarzakjes.
 • Toepassing van de DHI techniek zorgt er voor dat er bijna géén sprake is van bloeding tijdens het implantatieproces.
 • Dankzij de DHI methode is het mogelijk om 50-55 haarzakjes te implanteren per cm2, dit terwijl bij de Micro FUE methode het er 40-45 per cm2 zijn.

Hoe lang duurt een wenkbrauwtransplantatie?

Dat is afhankelijk van het aantal grafts wat u nodig heeft. Gemiddeld duurt de ingreep voor 2 wenkbrauwen 3-4 uur.

Moet ik op nacontrole komen na een wenkbrauwtransplantatie?

Wij maken met u een afspraak voor de eerste wasbeurt. Het eerste keer wassen van het behandelend en donorgebied doen wij samen in de kliniek. Dat gebeurt op dag 2 van de ingreep. Vervolgens zien wij u na 1 maand, 6 maanden en 12 maanden voor controle graag terug. Na 12 maanden is het eindresultaat zichtbaar.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

DE MENINGEN VAN ONZEKLANTEN

 • 5 star review  Goeie kliniek! De haartransplantatie kon binnen een maand uitgevoerd worden, nu week later en aan het herstellen wachten op het resultaat. Qua prijs/kwaliteits verhouding top!

  thumb Jelle B

  5 star review  Na me eerste PRP-Behandeling, meteen resultaat. Hartstikke tevreden over de PRP, professionele service en vooral de klantenvriendelijkheid. Zeker een aanrader !

  thumb Rizwan A.D

  5 star review  Professional and knowledgeable staff, clean clinic, pleasant reception, Shay is open to all your questions and you will receive clear explanations. In short, a pleasant and unique experience. I would highly recommend ISTANBUL HAIR to anyone considering a hair transplant in the future.

  thumb Rachel Donk
 • 5 star review  Super kliniek, personeel is zeer vriendelijk en service is uitstekend. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen !!

  thumb akash Jhamai

  5 star review  Ik heb mijn Haarlijn laten doen en het is perfect uitgekomen

  thumb Shaquille Ghazi

  5 star review  Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen, hele goeie service ben zeer tevreden met de resultaten!

  thumb Zoë Christiaans
 • 4 star review  Ik heb mijn lippen laten doen, en ze zien er natuurlijk uit. Geweldig services!

  thumb Ras A

  4 star review  Afspraak maken duurde wat langer maar toen ik na een tijdje aan de beurt was, kreeg ik de beste service. Ik ben heel tevreden met mijn haar

  thumb Mathijs Van rijthoven

  5 star review  Top service! De behandeling verliep goed en ik ben er erg tevreden mee.

  thumb Gylianto Monadjat